Art Breda

Art Breda– Breepark Breda

EDITIE 2020 IS GEANNULEERD Geniet van kunst, antiek en design uit de collecties van befaamde antiekhandelaren en galerieën voor hedendaagse kunst. ART BREDA biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden.

Schilderkunst

Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance. Daarnaast brengen galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek.

Professionele deelnemers

De deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs worden alle aangeboden objecten beoordeeld door deskundige keuringscommissies.

Galerie Honingen presenteert een selectie van de vaste kunstenaars met realistische beelden en schilderijen van landschappen en stillevens waaronder Lion Arie Feijen, Leon Veerman, Suzan Visser. Tom Seerden en Michiel Schrijver.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op.

Kunstwerken uit deze collectie

Bekijk alle kunstwerken