Nieuws

/Nieuws
Nieuws2018-09-01T12:55:27+00:00
nieuws honingen gouda

Galerie Honingen bij RTL4

Bekijk hier het item van Galerie Honingen bij RTL4 “De beste van Nederland”.

rtl4 karen de beste van nederland galerie honingen online

Galerie Honingen bij RTL4

We hebben uw hulp nodig ! Galerie Honingen is voor het RTL4 programma “De beste van Nederland” genomineerd als beste uitstapje van Nederland. U kunt op ons stemmen via deze link: https://www.debestevannederland.tv/polls/uitstapjes. U hoeft geen maildressen o.i.d. door te geven, dus het is zo gebeurd. Alvast onze hartelijke dank voor uw stem. In de uitzending van zaterdag 19 mei ziet u Galerie Honingen ook terug. op tv.

stem op galerie honingen de beste van nederland bij rtl4

2 topexposities bij Museum Gouda

Zestiende-eeuwse meesterschilder Pieter Pourbus en hedendaags stillevenschilder Henk Helmantel hebben beiden een grote overzichtstentoonstelling in Museum Gouda. De exposities zijn te zien t/m 17 juni. meer informatie op  http://www.museumgouda.nl

museumgouda henk helmantel pieter pourbus

Pinterest

De collectie fijnschilders van Galerie Honingen is nu ook te zien op Pinterest 

honingen pinterest

Galerie Honingen nu op Instagram

Klik op de afbeelding om de Galerie Honingen Instagram pagina te bekijken.

honingen op instagram

2017: 20 jaar Galerie Honingen

2017 is een bijzonder jaar voor Galerie Honingen, in september is het exact 20 jaar geleden dat we onze galerie openden in Rotterdam – Kralingen.

honingen 20 jaar

Galerie Honingen op Youtube

Geniet u van een korte presentatie van Galerie Honingen en haar kunstenaars, alweer bijna 20 jaar toonaangevend in hedendaags realisme. (klik op afbeelding)

Jantina Peperkamp & Hermien Buytendijk bij Stadsmuseum Woerden

7 juni t/m 31 augustus
“Verrassend echt”

jantina peperkamp

Galerie Honingen op NOS nieuwsradio

Interview met Karen Boekholt n.a.v. verschenen onderzoek naar de galeriebranche. Luister het interview terug via de link in onderstaand artikel

honingen nos nieuwsradio

Verkiezing Galerie van het Jaar

Galerie Honingen is kwartfinalist geworden in de verkiezing Galerie van het Jaar 2017!

galerie van het jaar 2017

Honingen partner van See all this

See All This is hét nieuwe kunstplatform van Nederland – met een prachtig magazine dat vier keer per jaar verschijnt, specials, en een uitgebreide website. Met de medewerking van 23 vooraanstaande Nederlandse musea van het Stedelijk Museum in Amsterdam tot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam en Museum De Fundatie in Zwolle en een select aantal geselecteerde galeries bent u op de hoogte over kunst en alles wat aan kunst raakt.

honingen partner

1e kunstwerk geplaats op 2e locatie

Een 180 cm hoge witte Gorilla van Frans van Straaten is als 1e kunstwerk geplaatst op onze 2e vestiging.

eerste kunstwerk geplaatst

Suzan Schuttelaar bij Sterren op het Doek

Nadat Suzan Schuttelaar in 2013 glansrijk won met haar portret van Huub Stapel in Sterren op het Doek, is ze wederom uitgenodigd om deel te nemen aan dit programma. Op donderdag 24 september om 20.25 uur op NPO 2 wordt ‘haar’ aflevering uitgezonden. Allemaal kijken dus!

suzan schuttelaar

De muze komt uit zee

Het nieuwste boek van Michiel Schrijver “De muze komt uit zee” is vanaf nu verkrijgbaar in de galerie ! Een prachtig overzicht met ruim 50 afbeeldingen.
“Er is altijd water. Het is de zee of het is water op weg naar de zee.
Het glinstert in de opgaande- of ondergaande zon. Maar het laat zich door niets bewegen om op te spatten. Er is geen branding en geen zeeschuim. Het is een glad vlak dat vraagt om bespiegelingen.”
Boek: Nederlands, 23 x 22 cm, 60 pagina’s, harde kaft, 14,95 euro

muze komt uit zee

Voortgang Verbouwing

Achter de schermen vordert de verbouwing aan onze 2e vestiging gestaag. Inmiddels is de 17e-eeuwse houtskelet-bouw weer teruggebracht en worden de oude details zo veel mogelijk hersteld en gerestaureerd. 13 november openen de deuren!

voortgang verbouwing

Portret in opdracht door Suzan Schuttelaar

Trefzekere portretten in opdracht. Informeer in de galerie naar de mogelijkheden voor een portret in opdracht. Klik hier voor een impressie van haar werk.

portret in opdracht

Honingen breidt uit !

Spannend nieuws: dit najaar opent Galerie Honingen een Pop Up Galerie aan de Lange Tiendeweg, de leukste winkelstraat van Gouda. Maar nu eerst flink verbouwen en het 17e-eeuwse monument restaureren !

honingen breid uit

2 dagen geleden

Nieuwe miniaturen binnen van Ruud Verkerk met een ode aan de oude meesters en met aantrekkelijk prijsjes, 14 x 14 cm per stuk ... Bekijk meerBekijk minder

Nieuwe miniaturen binnen van Ruud Verkerk met een ode aan de oude meesters en met aantrekkelijk prijsjes, 14 x 14 cm per stuk

2 dagen geleden

Gouda bij Kaarslicht ! ... Bekijk meerBekijk minder

5 dagen geleden

Vrijdag 14 december Gouda bij Kaarslicht. WIj zijn er klaar voor. "Lecture à la bougie" van Valéry Vecu Quitard, 22 x 16 cm ... Bekijk meerBekijk minder

Vrijdag 14 december Gouda bij Kaarslicht. WIj zijn er klaar voor. Lecture à la bougie van Valéry Vecu Quitard, 22 x 16 cm

7 dagen geleden

Aanstaande vrijdag is het voor de 63e jaargang Gouda bij Kaarslicht met volop sfeervolle activiteiten in de binnenstand. Galerie Honingen op de Lange Tiendeweg is deze dag feestelijk geopend van 11 - 20 uur, de Hoge Gouwe 127 van 11 - 19 uur. Tot ziens in Gouda!Het programma van de 63e editie van het mooiste lichtfeest ‘Gouda bij Kaarslicht’ is vanaf vandaag te downloaden op de website http://www.goudabijkaarslicht.nl. Het gratis programmaboekje, dit jaar in een nieuwe vorm, wordt vanaf nu ook verspreid over de stad. De voorpret kan beginnen! ... Bekijk meerBekijk minder

Aanstaande vrijdag is het voor de 63e jaargang Gouda bij Kaarslicht met volop sfeervolle activiteiten in de binnenstand. Galerie Honingen op de Lange Tiendeweg is deze dag feestelijk geopend van 11 - 20 uur, de Hoge Gouwe 127 van 11 - 19 uur. Tot ziens in Gouda!

1 week geleden

"Apollo's Daphne" van Hieke Meppelink (brons), verhaalt over Daphne die achterna wordt gezeten door Apollo. Net voor hij haar wil grijpen, veranderd ze in een boom en staat hij met lege handen.
Het beeld wordt getoond op een hoge hardstenen sokkel, totale hoogte 136 cm.
... Bekijk meerBekijk minder

Apollos Daphne van Hieke Meppelink (brons), verhaalt over Daphne die achterna wordt gezeten door Apollo. Net voor hij haar wil grijpen, veranderd ze in een boom en staat hij met lege handen. 
Het beeld wordt getoond op een hoge hardstenen sokkel, totale hoogte 136 cm.
Bekijk meer