nieuws honingen gouda

Thuiswerken? een fraai nieuw uitzicht met een kunstwerk!

Heeft u een aansprekend kunstwerk op de website gezien? Wist u dat we het gratis thuis op zicht komen laten zien en/of thuisbezorgen? Ook is de galerie op afspraak te bezoeken op een moment dat het u uitkomt.

m kakatoès aime mme perruche valery vecu homepage

Galerie Honingen bij RTL4

Bekijk hier het item van Galerie Honingen bij RTL4 “De beste van Nederland”.

rtl4 karen de beste van nederland galerie honingen online

Galerie Honingen bij RTL4

We hebben uw hulp nodig ! Galerie Honingen is voor het RTL4 programma “De beste van Nederland” genomineerd als beste uitstapje van Nederland. U kunt op ons stemmen via deze link: https://www.debestevannederland.tv/polls/uitstapjes. U hoeft geen maildressen o.i.d. door te geven, dus het is zo gebeurd. Alvast onze hartelijke dank voor uw stem. In de uitzending van zaterdag 19 mei ziet u Galerie Honingen ook terug. op tv.

stem op galerie honingen de beste van nederland bij rtl4

Pinterest

De collectie fijnschilders van Galerie Honingen is nu ook te zien op Pinterest 

honingen pinterest

Galerie Honingen op Youtube

Geniet u van een korte presentatie van Galerie Honingen en haar kunstenaars, alweer bijna 20 jaar toonaangevend in hedendaags realisme. (klik op afbeelding)

Galerie Honingen Kunst Memory

Download hier het Kunst Memory spel. Even printen, uitknippen en klaar. Heel veel speelplezier gewenst !

Klik hier voor het complete spel.
memory spel galerie honingen 2020 online

Verkiezing Galerie van het Jaar

Galerie Honingen is kwartfinalist geworden in de verkiezing Galerie van het Jaar 2017!

galerie van het jaar 2017

Honingen partner van See all this

See All This is hét nieuwe kunstplatform van Nederland – met een prachtig magazine dat vier keer per jaar verschijnt, specials, en een uitgebreide website. Met de medewerking van 23 vooraanstaande Nederlandse musea van het Stedelijk Museum in Amsterdam tot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam en Museum De Fundatie in Zwolle en een select aantal geselecteerde galeries bent u op de hoogte over kunst en alles wat aan kunst raakt.

honingen partner

Galerie Honingen nu op Instagram

Klik op de afbeelding om de Galerie Honingen Instagram pagina te bekijken.

honingen op instagram

Suzan Schuttelaar bij Sterren op het Doek

Nadat Suzan Schuttelaar in 2013 glansrijk won met haar portret van Huub Stapel in Sterren op het Doek, is ze wederom uitgenodigd om deel te nemen aan dit programma. Op donderdag 24 september om 20.25 uur op NPO 2 wordt ‘haar’ aflevering uitgezonden. Allemaal kijken dus!

suzan schuttelaar

Galerie Honingen op NOS nieuwsradio

Interview met Karen Boekholt n.a.v. verschenen onderzoek naar de galeriebranche. Luister het interview terug via de link in onderstaand artikel

honingen nos nieuwsradio

De muze komt uit zee

Het nieuwste boek van Michiel Schrijver “De muze komt uit zee” is vanaf nu verkrijgbaar in de galerie ! Een prachtig overzicht met ruim 50 afbeeldingen.
“Er is altijd water. Het is de zee of het is water op weg naar de zee.
Het glinstert in de opgaande- of ondergaande zon. Maar het laat zich door niets bewegen om op te spatten. Er is geen branding en geen zeeschuim. Het is een glad vlak dat vraagt om bespiegelingen.”
Boek: Nederlands, 23 x 22 cm, 60 pagina’s, harde kaft, 14,95 euro

muze komt uit zee

Voortgang Verbouwing

Achter de schermen vordert de verbouwing aan onze 2e vestiging gestaag. Inmiddels is de 17e-eeuwse houtskelet-bouw weer teruggebracht en worden de oude details zo veel mogelijk hersteld en gerestaureerd. 13 november openen de deuren!

voortgang verbouwing

Portret in opdracht door Suzan Schuttelaar

Trefzekere portretten in opdracht. Informeer in de galerie naar de mogelijkheden voor een portret in opdracht. Klik hier voor een impressie van haar werk.

portret in opdracht

Honingen breidt uit !

Spannend nieuws: dit najaar opent Galerie Honingen een galerie aan de Lange Tiendeweg, de leukste winkelstraat van Gouda. Maar nu eerst flink verbouwen en het 17e-eeuwse monument restaureren !

honingen breid uit

2017: 20 jaar Galerie Honingen

2017 is een bijzonder jaar voor Galerie Honingen, in september is het exact 20 jaar geleden dat we onze galerie openden in Rotterdam – Kralingen.

honingen 20 jaar

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

5 dagen geleden

Zee, strand en water. Wie wil dat nu niet deze zomerse dagen? Kom genieten van onze kunstcollectie in Gouda! ... Bekijk meerBekijk minder

Reageer 137859139560313_3533016176711242

Heel mooi, sfeervol en mysterieus beeld!

2 weken geleden

We are pleased to introduce the sculptures of the Egyptian artist Naguib Moein. In his works he combines wood and marble into appealing sculptures in which he transforms the characteristics of Ancient Egyptian and Coptic Art with contemporary influences from modern life into Modern art. ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Galerie Honingen is al bijna 25 jaar gespecialiseerd in hedendaagse realistische kunst. De galerie in Gouda is de hele zomer open van donderdag t/m zaterdag van 12 - 17 uur. Komt u liever op een ander moment, geen probleem, op afspraak zijn we ook te bezoeken. ... Bekijk meerBekijk minder

Reageer 137859139560313_3498955843450609

Blijft indrukwekkende

Die ijsvogel weet wel waar hij naar kijkt😂🤣😂😉

Prachtige schilderijen. Heel divers ook. ❤

3 weken geleden

On tour with “Panda express”, another fantastic painting by Wim Bals full with details. Can you spot the owl, or the alligator? ... Bekijk meerBekijk minder

On tour with “Panda express”, another fantastic painting by Wim Bals full with details. Can you spot the owl, or the alligator?

4 weken geleden

Een kijkje in het atelier van Natascha van den Berg. Nog even geduld en dan hebben we weer een prachtig Nederlands polder landschap in de galerie ! ... Bekijk meerBekijk minder

Een kijkje in het atelier van Natascha van den Berg. Nog even geduld en dan hebben we weer een prachtig Nederlands polder landschap in de galerie !

Reageer Een kijkje in het ...

Dat gaat zeker goed komen

Bekijk meer