Naarden the Art Fair

25 jaar Naarden the Art Fair – Voorheen Kunst en Antiek Weekend Naarden – nieuwe datum: 26-29 januari 2023

Traditiegetrouw opent Naarden the Art Fair in het laatste weekend van januari haar deuren in de imposante Grote Kerk van Naarden-Vesting. Al meer dan 20 jaar is het Kunst & Antiek Weekend dé beurs waar een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse Kunst wordt aangeboden. Deze sfeervolle kunstbeurs staat bij een groot publiek bekend als de leukste Kunst & Antiek Beurs van Nederland. Het 15e-eeuwse pand is vanwege de historie uitermate geschikt voor dit evenement. De prachtige locatie en de hoogwaardige kunstobjecten maken een bezoek aan NAARDEN the Art fair meer dan waard!

Schilderkunst & Sculpturen

Galerie Honingen toont o.a. schilderijen en beelden van Suzan Visser, Lion Arie Feijen, Michiel Schrijver, Wim Bals, Leon Veerman en Tom Seerden. U vindt de galerie traditiegetrouw bij de ingang aan het koffieterras op stand 3.

Professionele deelnemers

De deelnemers zijn geselecteerd door commissies die garant staan voor professionaliteit en kwaliteit. Voorafgaande aan de opening van de beurs worden alle aangeboden objecten beoordeeld door deskundige keuringscommissies.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op.

Kunstwerken uit deze collectie

Bekijk alle kunstwerken